Πολυήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

5Η ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ –  ΕΥΒΟΙΑ –ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΙΓΙΝΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  –ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΚΙΤΣΑΣ – ΛΙΜΑΝΙ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ – ΠΕΥΚΙ –ΠΑΡΑΛΙΑ  ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΟΝΤΟΣ – ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ

1η   Ημέρα  Δευτέρα  18  Ιουλίου   Χανιά  –  Πειραιάς

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η Ημέρα Τρίτη 19 Ιουλίου   Πειραιάς – Αίγινα – Ιερά Μονή  Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης – Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης – Πειραιάς – Λιμάνι Αρκίτσας – Λιμάνι Λουτρά Αιδηψού          

Άφιξη το πρωί στον Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και σε κοντινή απόσταση από το καράβι θα επιβιβαστούμε στο καράβι με προορισμό  το ανεκτίμητο στολίδι του Αργοσαρωνικού την Αίγινα. Άφιξη στο λιμάνι της Αίγινας και επιβίβαση στο Λεωφορείο με προορισμό  το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου για να προσκυνήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα Μοναστήρια της Ελλάδας, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες ορθόδοξες εκκλησίες των Βαλκανίων. Στα δεξιά του δρόμου που πηγαίνει από τον Άγιο Νεκτάριο στη Σουβάλα και πριν από την είσοδο του μοναστηριού του Αγίου Νεκταρίου, βρίσκεται το μικρό γυναικείο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης και εκεί είναι που βρέθηκε  θαυματουργικά η εικόνα της. Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στην γραφική πόλη της Αίγινας όπου θα σας αφήσουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης για βόλτα. καφέ, φαγητό και ψώνια. Επιβιβαζόμαστε στο καράβι και επιστρέφουμε στον Πειραιά όπου με το λεωφορείο ξεκινάμε με προορισμό για το λιμανάκι της Αρκίτσας και από εκεί θα πάρουμε το καραβάκι για να περάσουμε απέναντι στο λιμάνι στα Λουτρά Αιδηψού. Επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια βραδινή βόλτα στα Λουτρά Αιδηψού ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδος . Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Τετάρτη 20 Ιουλίου  Λουτρά Αιδηψού – Λιμάνι Πευκί – παραλία Κουκουναριές – Σκιάθος

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό το λιμανάκι στη Πευκί όπου από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια ημερήσια κρουαζιέρα στην διάσημη παραλία Κουκουναριές και στην πανέμορφη γραφική Σκιάθο. Επιβίβαση στο καραβάκι και ξεκινάμε με προορισμό την διάσημη παραλία Κουκουναριές η όποια  ανήκει στις καλύτερες παραλίες στη Μεσόγειο και εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και βόλτα. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη της Σκιάθου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση, καφέ, βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο λιμανάκι της Πευκί και επιβίβαση στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε στα Λουτρά Αιδηψού στο ξενοδοχείο μας  όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια απογευματινή βόλτα. Διανυκτέρευση

4η Ημέρα Πέμπτη 21 Ιουλίου  Λουτρά Αιδηψού – Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος – Ιερό προσκύνημα Αγίου Ιωάννη του Ρώσου – Χαλκίδα  

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του γέροντος που βρίσκεται στην καρδιά μίας όμορφης πυκνόφυτης έκτασης στην περιοχή Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας και είναι αφιερωμένη στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στους χώρους του μοναστηριού . Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στα Λουτρά Αιδηψού όπου θα έχετε την υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για βόλτα, ψώνια, μπάνιο και φαγητό. Διανυκτέρευση.

 

5η Ημέρα Παρασκευή  22 Ιουλίου  Λουτρά Αιδηψού – Ιερό προσκύνημα Αγίου Ιωάννη του Ρώσου – Χαλκίδα – Πειραιάς   

Πρωινό και αναχώρηση με τις βαλίτσες μας από το ξενοδοχείο όπου  θα κατευθυνθούμε προς το Ιερό προσκύνημα του  Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου που είναι ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα όχι μόνο της Εύβοιας  αλλά και ολόκληρου του Ελληνισμού όπου φυλάσσεται σε λάρνακα το ολόσωμο, άφθαρτο και σεπτό σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη. Στην συνέχεια θα φτάσουμε το μεσημέρι προς την πανέμορφη πόλη της Χαλκίδας με την κρεμαστή εντυπωσιακή της γέφυρα και το παλιρροϊκό φαινόμενο των νερών του Ευρίπου  όπου θα έχετε  άφθονο ελεύθερο χρόνο να κάνετε την βόλτα σας, τα ψώνια σας, να φάτε το μεσημεριανό σας γεύμα  και να γνωρίσετε  την όμορφη πόλη της Χαλκίδας . Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

6 η Ημέρα Σάββατο 23 Ιουλίου Πειραιάς – Χανιά  

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι της Σούδας επιβίβαση στο λεωφορείο και γεμάτες με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από το ταξίδι σας στην πανέμορφη  Αίγινα το στολίδι του Αργοσαρωνικού, στην μαγευτική Εύβοια το δεύτερο σε μέγεθος νησί του Αιγαίου μετά την Κρήτη και στην καταπράσινη γραφική Σκιάθο το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων  σας επιστρέφουμε στον τόπο σας.

****ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!!!****

Στην τιμή περιλαμβάνεται: 

*Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές  κλιματιζόμενο λεωφορείο.

* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με κρεβάτι σε καμπίνα (ΑΒ4) τετράκλινες εσωτερικές στο βραδινό δρομολόγιο Χανιά –Πειραιάς και στο βραδινό  δρομολόγιο Πειραιάς –  Χανιά.

* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική στο δρομολόγιο Πειραιάς – Αίγινα και  στο δρομολόγιο Αίγινα – Πειραιάς

*Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο δρομολόγιο Αρκίτσα – Λουτρά Αιδηψού

*το εισιτήριο για την ημερήσια κρουαζιέρα Σκιάθος – Παραλία κουκουναριές

* Τρεις  (3) Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* αστέρων στο Λουτρά Αιδηψού με  πρωινό.

* Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας, γνώστη του προορισμού καθ’ όλην την διάρκεια της εκδρομής μας.

* Ασφάλεια ΑΣΤΙΚΗΣ ευθύνης καθ’ όλην  τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

ΔΕΝ περιλαμβάνει: 

* Δημοτικούς φόρους

* Εισόδους σε μουσεία, σπήλαια και αξιοθέατα

* Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμά μας σαν προαιρετικό.

Επίσης το γραφείο έχει το δικαίωμα να αλλάξει την ροή του προγράμματος ΧΩΡΙΣ να παραλείψει τίποτα.