Πολυήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/04/23 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/04/23 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17/04/23

1η  ΗΜΕΡΑ  ΜΕΓΑΛΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  15/04

Συγκέντρωση  και  αναχώρηση  από  τον  τόπο  σας  με  προορισμό  το  Ρέθυμνο όπου  θα  έχουμε  ελεύθερο  χρόνο  για να κάνετε την  βόλτα  σας και να πιείτε το καφέ σας. Άφιξη  στο  ξενοδοχείο  και  τακτοποίηση  στα  δωμάτια. Το απόγευμα μετά τις 18:30 μπορείτε να επισκεφτείτε το μπουφέ του ξενοδοχείου για το βραδινό γεύμα, ξεκούραση μέχρι το  βράδυ στους πανέμορφους  χώρους του ξενοδοχείου όπου όταν έρθει η ώρα θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση  στο πανέμορφο εξοχικό εκκλησάκι του ξενοδοχείου.  Μετά  την  Ανάσταση  στο  ξενοδοχείο  μας θα ακολουθήσει Αναστάσιμο  δείπνο  με  την παραδοσιακή  μαγειρίτσα και διάφορα  Πασχαλινά  εδέσματα . Διανυκτέρευση .

2η  ΗΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ  16/04

Μετά  το  πρωινό  μας  επιβιβαζόμαστε  στο  λεωφορείο  με  προορισμό  την  Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι για ένα  σύντομο προσκύνημα και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη  της  Νεάπολης για  να  πιούμε  τον  πρωινό  μας  καφέ . Το μεσημέρι θα επιστρέφουμε  στο  ξενοδοχείο  για  το  μεσημεριανό  σας  γεύμα  με τρικούβερτο πασχαλινό γλέντι, με σουβλιστά αρνιά, κοκορέτσια και  ζωντανό  Λαϊκό πρόγραμμα . Ξεκούραση και  ελεύθερος  χρόνος  στο  ξενοδοχείο . Βραδινό δείπνο στο  ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ   17/04

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε μαζί με τις βαλίτσες μας από το ξενοδοχείο με προορισμό την πόλη του Ηρακλείου όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και να πιείτε το καφέ σας και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε για ένα σύντομο προσκύνημα την Ιερά Μονή Βωσάκου ένα ορθόδοξο μοναστήρι αφιερωμένο στον Τίμιο Σταυρό το οποίο βρίσκεται στα Ταλαία όρη και το όνομα του προέρχεται από τις λέξεις «βους» (βόδι) και «σηκός» (περίβολος) και σημαίνει μάντρα βοδιών. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στο Γενί γκαβέ όπου θα φάμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Μετά κατευθυνόμαστε πάνω από το Ρέθυμνο για να πιούμε το απογευματινό μας καφέ και επιστρέφουμε στον τόπο σας με τις βαλίτσες σας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

 

ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ