Πολυήμερες Εκδρομές Εσωτερικού

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ 24/12/22 ΕΩΣ  26/12/22

1η  ΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ  24  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2022

Συγκέντρωση  και  αναχώρηση  από  τον  τόπο  σας  με  προορισμό   το  Ρέθυμνο  για  να απολαύσουμε τον  καφέ  μας και  συνεχίζουμε  για το ξενοδοχείο μας  που βρίσκεται στο  κέντρο  του  Ηρακλείου  όπου  θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας και  θα  έχετε  ελεύθερο  χρόνο  το απόγευμα για βόλτα και  ξεκούραση  στους πανέμορφους  χώρους του ξενοδοχείου  μέχρι την στιγμή που θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για να πάμε στο νυκτερινό κέντρο όπου θα γιορτάσουμε το Ρεβεγίον της παραμονής των Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό  .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

2η  ΗΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ    25  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2022

Μετά  το  πρωινό  μας  επιβιβαζόμαστε  στο  λεωφορείο  με  προορισμό  τα Ανώγεια όπου θα έχουμε ελεύθερο  χρόνο για καφεδάκι στα κάτω Ανώγεια και στην συνέχεια όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει προαιρετικά στο μαγαζί DELINA  όπου έχουμε κλείσει τραπέζι  με μενού  και ζωντανή μουσική όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε  τον ΒΑΣΙΛΗ  ΣΚΟΥΛΑ.  Επιστροφή  ξενοδοχείο και  ελεύθερος  χρόνος  για μια ακόμα βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου.   Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ    26   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Μετά  το  πρωινό  μας  αναχωρούμε  μαζί  με  τις  βαλίτσες  μας  από  το  ξενοδοχείο  με  προορισμό  το  φράγμα του Αποσελέμι που θα δούμε το χωριό Σφεντήλι που έχει βυθιστεί στο νερό και στην συνέχεια   θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Κεράς της Αλυσοδεμένης και από εκεί θα ανέβουμε στο οροπέδιο Λασιθίου κάνοντας το κύκλο του και  θα  σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας  φαγητό . Επιστρέφουμε  στα Χανιά με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ  και  επιστρέφουμε  στον  τόπο  σας  με  τις  βαλίτσες  σας  γεμάτοι  όμορφες  αναμνήσεις.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

*Μεταφορές, περιηγήσεις με το λεωφορείο.

* Δύο (2) Διανυκτερεύσεις στα κέντρο του Ηρακλείου στο CAPSIS ASTORIA ξενοδοχείο 4* αστέρων  με πρωινό.

* Το Ρεβεγίον της Παραμονής των Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό

 

ΤΙΜΗ:150 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

                                                                                                                            ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                                                                                  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ